Wenkbrauwherstel

Treatment Wenkbrauwherstel


Wenkbrauwherstel

DHI Medical Group heeft de wenkbrauwherstelbehandeling ontwikkeld voor elke case en behoefte.

Wenkbrauwen hebben een functionele rol waarbij ze de ogen beschermen tegen zonlicht, zweet en ander vuil dat in de oogkas valt. Daarnaast hebben de wenkbrauwen een belangrijke rol bij de expressie en daarmee een unieke rol in de mondelinge communicatie. Als we praten bewegen we onze wenkbrauwen en laten daarmee menselijke uitdrukkingen zien zoals geluk, woede, pijn, verdriet en nog veel meer. De uitdrukking van onze emoties heeft een dramatische invloed op onze dagelijkse relaties.

Slecht gevormde wenkbrauwen geven een a-symmetrisch gezicht; daarentegen, goed gevormde wenkbrauwen helpen de jukbeenderen te onderscheiden, waardoor het gezicht er symmetrischer uitziet en de ogen er tegelijkertijd helderder uitzien. Goed verzorgde wenkbrauwen brengen het gezicht in balans en omlijsten de ogen.

Wenkbrauwharen gaan door verschillende oorzaken verloren: Fysieke trauma's, ziekte, geboorteafwijkingen, veel of slecht plukken van de haren (trichotillomanie), en medische of chirurgische behandelingen (chemotherapie, chirurgische verwijderingen enz....)

 

Directe haarimplantatie wenkbrauw

Met directe haarimplantatie is het nu mogelijk om haar te transplanteren naar elk deel van het lichaam en het gezicht. De getransplanteerde haarzakjes worden stuk voor stuk uitgezocht om te passen bij de wenkbrauwen; en dankzij de op maat gemaakte DHI implantatietool is er volledige controle over de diepte en de richting van het geïmplanteerde haar, waardoor een mooi en natuurlijk uitziend resultaat wordt bereikt.

Directe haarimplantatie wenkbrauw stap voor stap

    1. De arts ontwerpt de wenkbrauwzone grondig naar de wensen van de patiënt en de gedefinieerde symmetrie

    2. Het aantal benodigde haren en het soort follikeltransplantaten dat nodig is voor een natuurlijk resultaat en dichtheid worden geteld

    3. De benodigde haarzakjes worden uit het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd) gehaald

    4. De geëxtraheerde haarzakjes worden in de wenkbrauwzone geplaatst

    5. De geïmplanteerde haren blijven levenslang groeien.

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp