Mijlpalen

Leider in haarrestauratie sinds 1970

DHI Global Medical Group houdt zich al 49 jaar uitsluitend bezig met onderwijsonderzoek, diagnose en behandeling van haar- en hoofdhuidaandoeningen en heeft meer dan 250.000 zeer tevreden patiënten geholpen op 75 locaties wereldwijd.

Gedurende deze 49 jaar is DHI Global Medical Group toonaangevend geweest in de evolutie van de haarherstellende industrie. Door het stellen van nieuwe normen en innovatieve technieken en door medische behandelingen te introduceren.

Tijdlijn

 

De heer Costas P. Giotis heeft de DHI Global Medical Group opgericht. De eerste DHI-kliniek was in Palo Alto, CA

 

 

DHI opent zijn eerste kliniek in Europa, DHI Athene. . 

Op de foto: De heer Kostas P. Giotis met zijn zoon, op zijn eerste kantoor in DHI Athene.

 

DHI Global Medical Group breidt uit naar Frankrijk.

Op de afbeelding: DHI introduceert op de Franse media een medische diagnose van haaruitval.

 

DHI introduceert micro enting, een van de eerste microchirurgische haarvervangingstechnieken.

 

Workshop met Prof. R. Nordstorm, schrijver van het eerste boek over haaruitval.

 

Prof. Y.C.Kim toegekend door DHI voorzitter de heer K.P.Giotis voor zijn onderzoek aan de Universiteit van Korea.

 

Prof. J.C.Kim, de heer K.P.Giotis en de heer R.Shiell, voormalig voorzitter van ISHR.

 

Prof. O' Tar Norwood presenteert voor het eerst de Norwood weegschaal op DHI Athene.

 

DHI wordt de eerste haarkliniek die de ISO 9002-certificering krijgt, een kwaliteitskeurmerk dat aantoont dat wij ons inzetten voor een consistent kwaliteitsniveau dat wordt erkent onder internationale.

 

Dr. J.C. Choi en Y.C. Kim, investeerders van "Choi Transplanter".

 

Dr. O'Tar Norwood op de 4e DHI Hair Workshop

 

DHI Global Medical Group introduceert de DHI-implantaat, waardoor de levensvatbaarheid van de follikel wordt verbeterd.

 

DHI Medical Group ontwikkelt FUE (Follicular Unit Extraction) in samenwerking met enkele van de eerste artsen in de haarherstellende industrie.

 

De heer K.P. Giotis op het Face congres in Milaan

 

Direct IN Technique is ontwikkeld als reactie op chirurgische innovaties in haarvervanging. Bij deze procedure werden tot 2.000 follikels geïmplanteerd in een poliklinische sessie van maximaal 6 uur.

 

SHF (Single Hair Follicle) techniek geïntroduceerd bij DHI Clinics en opgenomen als een verbetering van de Direct IN Techniek.

 

DHI Total Care System wordt gelanceerd, waarin uitgebreid onderzoek, geavanceerde diagnose, superieure behandeling en de belofte van levenslange ondersteuning van onze klanten samenkomen.

 

DHI Athens Clinic is gecertificeerd met ISO 9001:2008 van de prestigieuze Europese organisatie TÜV AUSTRIA Hellas.

 

DHI Medical Group introduceerde de Direct Hair Implantation, een minimaal invasieve techniek, die wereldwijd nieuwe, hogere en kwaliteitsnormen stelt op het gebied van haarherstel.

 

Nieuwe VIP-Kliniek in Glasgow, centrale DHI-kliniek voor Schotland en Noord-Engeland

 

DHI Medical Group blijft op het gebied van haarherstellende wetenschap vooroplopen en innoveren en draagt bij aan de resultaten en samenvattingen van het huidige onderzoek en doorbraken in de toekomst, welke zij regelmatig deelt en presenteert op de meest prestigieuze haarwetenschappelijke conferenties over de hele wereld. In januari 2012 heeft DHI London Clinic de certificering van de Kwaliteitscommissie Zorg vernieuwd. In november 2012 werd DHI Athens Clinic gecertificeerd met een ISO 9001:2008 certificaat van TUV AUSTRIA HELLAS.

 

Nieuwe VIP-kliniek in Thessaloniki, centrale DHI-kliniek voor Noord-Griekenland.

 

Er werd een nieuw PRP-protocol ontwikkeld en Direct-MPG werd met groot succes geïntroduceerd.

 

DHI ondertekent een associatieovereenkomst met Urban Retreat in Harrods en breidt uit naar de Verenigde Staten, Nepal, de Filippijnen en Afghanistan.

 

DHI Global Medical Group versterkt samenwerkingsverbanden met openbare universiteiten in Europa en draagt actief bij aan trainingen.

 

DHI ontvangt Europese en Amerikaanse patenten voor de nieuwe directe haarimplantatie-instrumenten.

 
European Business Awards 2015

DHI Global Medical Group heeft een nationale EBA-award ontvangen in de categorie klantgerichtheid.

 

DHI Schotland is erkend met een jaarlijkse prijs gebaseerd op de resultaten van excellente patiëntenzorg van de zorgzoekmachine WhatClinic.com

 

Jaar van de onderscheidingen voor DHI Schotland omdat het de "International Hair Clinic of the year 2018" award wint en enkele weken later de "Scottish Hair Loss Clinic of the year 2018" award. Ook is er voor het 2e jaar op rij een jaarlijkse onderscheiding toegekend op basis van de uitmuntendheid van de patiëntenzorg van de zoekmachine WhatClinic.com.

 

DHI Thessaloniki ontving op 24 april 2018 in Dubai de International Business Excellence Award voor welzijn en gezondheid.

 
eba awards 2019

DHI wins the International Expansion Award at The European Business Awards 2019, Europe's largest and most important entrepreneurship awards aiming at creating a European business community that represents best business practices, innovation and business ethics, rewarding businesses that demonstrate all these values.

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp