Geschiedenis

Geschiedenis

Korte geschiedenis

Toen Konstantinos Giotis in 1970 de DHI Medical Group oprichtte, kon het aantal klinieken dat zich specialiseerde in de behandeling van Alopecia en haaruitval op één hand worden geteld.

Vandaag de dag zijn er duizenden klinieken en komen er jaarlijks honderden van deze klinieken bij. De meesten hebben slechts een korte levensduur en mislukken om verschillende redenen.

Bij DHI Medical Group hebben we de tand des tijds overleefd en wat ons groter en sterker heeft gemaakt. Wij hebben als geen ander, een wereldwijde reputatie. Deze is geïnspireerd op onze visie, missie en waarden.

Toegewijd aan onze visie, missie en waarden  

Al 49 jaar zetten wij ons in voor onze visie om de wereld van haarherstel van binnenuit te veranderen, door middel van onderzoek, onderwijs en innovatieve behandelingen.

Onze missie in DHI Netherlands is om patiënten met alopecia en patiënten met haar- en hoofdhuidaandoeningen te helpen, volgens onze 7 waarden: educatie, innovatie, geloofwaardigheid, transparantie, effectiviteit, zorg en geloof in wetenschap.

Kwaliteitsnormering

DHI Netherlands volgt de exacte werkprocedures (SOP) en de strenge protocollen welke door de DHI Medical Group zijn ontwikkeld en worden toegepast in elke fase van het proces, wat zorgt voor optimale veiligheid, hoge kwaliteit en perfecte resultaten bij elke behandeling.

Alle artsen en medewerkers van onze kliniek werken op basis van deze strenge protocollen en desgewenst wordt hun werk wetenschappelijk bijgestaan door DHI Medical Group..

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp