Diagnose

Proper Diagnosis Effective Treatment

Goede diagnose, effectieve behandeling

Bij DHI Netherlands gebruiken we het geavanceerde DSA haaruitvaldiagnosesysteem, omdat we geloven dat de juiste diagnose een van de belangrijkste factoren is bij het effectief behandelen van haaruitval.

De reden dat we het DSA-diagnosesysteem hebben ontwikkeld

We hebben onderzocht en geleerd dat een onthutsende 67,3% van de mannen en vrouwen met haaruitvalproblemen een behandeling ondergingen zonder dat de juiste diagnose was gesteld. De DHI Medical Group ontwikkelde het DSA-diagnosesysteem voor kaalheid, om mannen en vrouwen een uitgebreide diagnose te bieden voor elke soort en vorm van haaruitval en alopecia, om dit later effectief en in de juiste proporties te kunnen behandelen.

67.3%

DSA: Psychologisch, wiskundig, dermatologisch, wiskundig, dermatologisch onderzoek en DHI Alopecia Test

DSA werd ontwikkeld door een team van wereldberoemde experts om een nauwkeurige en gepersonaliseerde diagnose te stellen voor alle soorten alopecia - haar- en hoofdhuidaandoeningen..

DSA onderzoekt elk specifiek geval afzonderlijk, waaronder psychologische aspecten, dermatologisch onderzoek, wiskundige aspecten en de DHI-alopecia test; voordat het juiste behandelplan wordt bepaald.

Een team van DHI-deskundigen, waaronder administratief adviseur, dermatoloog, plastisch chirurg, psycholoog en endocrinoloog zijn, al naar gelang de behoeften van de patiënt, betrokken bij het diagnostische proces. Een wetenschappelijke raad van internationaal gerenommeerde medische deskundigen houdt toezicht op elk behandelplan en keurt het goed

GRATIS gepersonaliseerde online diagnose

Hier bij DHI Netherlands erkennen we dat de juiste diagnose de basis is voor een succesvolle en behandeling die aanslaat. Daarom hebben wij een zeer uniek diagnostisch systeem ontwikkeld voor alopecia (Haaruitval), de DSA.

Vul het onderstaande formulier in voor uw GRATIS consultatie op onze DHI Netherlands Sites en om meer te weten te komen over wat de meest geavanceerde methode van haartransplantatie voor u kan betekenen.

Need to attach a photo or a file?
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
CAPTCHA
Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp