DHI Directe haarimplantatie

Treatment DHI Directe haarimplantatie


dhi tree

Denk aan een boom zonder bladeren

 

Absoluut een levenslang natuurlijk resultaat

Met DHI Directe Haarimplantatie worden de haarfollikels één voor één rechtstreeks geïmplanteerd op het dunner wordende gebied waar haargroei gewenst is. De haartransplantatiemethode die DHI gebruikt is de meest geavanceerde methode van haarherstel; zelfs geavanceerder dan de FUE- en FUT-methoden.

Elke haarfollikel wordt in een specifieke richting, hoek en diepte geplaatst, dankzij het gepatenteerde DHI-instrument, de DHI-implantaat, dat 100% natuurlijke resultaten levert met de maximale groeisnelheid in haarherstel. De getransplanteerde haren blijven tijdens het leven van de persoon doorgroeien en vallen niet meer uit.

De gehele haartransplantatieprocedure wordt uitgevoerd door artsen die zijn opgeleid en gecertificeerd door de DHI Hair Restoration Academy in Londen, de enige academie ter wereld op het gebied van haartransplantatie, en onder strikte DHI Quality Standardization Protocols die we hebben opgezet om telkens weer goede resultaten te garanderen.

Why DHI

Veiligheid eerst

Op alle behandelingen en op alle niveaus worden strikte protocollen toegepast om 100% veiligheid te garanderen.

Why DHI

Pijnloos

Voor de extractie en de plaatsing worden kleine wegwerpinstrumenten gebruikt met een diameter van 1 mm of minder.

Why DHI

100% natuurlijk resultaat

Volledige controle over de diepte, de richting en de plaatsingshoek zorgt voor een 100% natuurlijk resultaat

Why DHI

Levenslange groei/strong>

Alleen gezonde haarzakjes die genetisch zijn ontworpen om levenslang te groeien, worden gekozen en getransplanteerd.

Why DHI

Maximale groei gegarandeerd

De levensvatbaarheid van de grafts ligt boven de 90%, terwijl het gemiddelde van de bedrijfstak, volgens DHI-studies, ongeveer 50% bedraagt.

Why DHI

Alleen door artsen

De procedure van begin tot eind wordt uitgevoerd door artsen die zijn opgeleid en gecertificeerd door de DHI Academy.

#8EC7C7
Haartransplantatie:
FUT, FUE or DHI?
#DAD7DE

Er zijn vele haartransplantatietechnieken. Van de FUT (strip) waarbij een huidflapje aan de achterkant van het hoofd wordt afgesneden en een litteken achterlaat, tot de FUE (Follicular Unit Extraction) waarvan het resultaat vaak niet dicht genoeg is, of AFUE (Automatic Follicular Unit Extraction). Het kan moeilijk zijn om te kiezen. De DHI-methode is een evolutie van de traditionele FUE.

Dankzij de knowhow en de expertise van de artsen, de strikte standaardisatie van de protocollen, de precisie van de instrumenten, is het zacht voor zowel de hoofdhuid als de follikels, en garandeert het de patiënt een maximale hergroei met dicht en 100% natuurlijke resultaat.

Waarom kiezen voor de DHI-methode?
DHI sinds 1970
Het werd ontwikkeld door de International Medical Group van DHI, een pionier op het gebied van onderwijs, onderzoek, diagnose en behandeling van haar- en hoofdhuidaandoeningen sinds 1970.
Geen incisies met DHI
Pijnloos onder plaatselijke verdoving, geen incisies, geen zichtbare littekens. De extractoren hebben een ponsdiameter van minder dan 1 mm en we maken geen incisies of gaatjes het ontvangende gebied.
Voortdurende training
DHI Techniek vereist een grondige opleiding, intensief en continu. Al onze artsen zijn speciaal opgeleid volgens strikte protocollen en DHI zijn experts op het gebied van haartransplantatie.
Betere resultaten dan FUE OF FUT
40% van de DHI-patiënten zijn mensen die al gebruik hebben gemaakt van een traditionele FUT- of FUE-transplantatie en de resultaten willen aanpassen omdat ze er niet blij mee zijn.
Soepele uitvoering en resultaat
Dit is de garantie voor een artistiek beheer van uw transplantatie van extractie tot implantatie. Uw arts beheert het transplantatieproces van A tot Z, wat een vlotte uitvoering en resultaat garandeert.
Garantie van uitmuntendheid
DHI is vooral een garantie voor uitmuntendheid en transparantie. De DHI-methode is een gestandaardiseerde methode die een strikt protocol volgt, welke u gedurende uw hele procedure kunt volgen.

Het verschil tussen de DHI-methode en andere haartransplantatietechnieken

De FUT (Follicular Unit Transplantatie of strip), FUE (Follicular Unit Extraction) of AFUE (Automatic Follicular Unit Extractie door opzuiging gebruik makend van Artas of NeoGraft robots) worden vaak geprezen maar richten zich voornamelijk op de extractiefase ten koste van de implantatie, maar wel essentieel.

Bij DHI maken veel aspecten het verschil:

 • Wij gebruiken uiterst nauwkeurig gereedschap dat speciaal voor en door DHI is ontwikkeld.
 • We kunnen een zeer breed gebied bestrijken.
 • Onze methode van haarimplantaten maakt een snelle hergroei mogelijk, wat zichtbaar is vanaf de eerste weken.
 • OOnze haartransplantatietechniek wordt pijnloos uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en laat geen littekens achter.
 • We tellen in aantal haren in plaats van follikels, wat voorkomt dat de patiënt misleid wordt.
 • We hebben de mogelijkheid om tot 10.000 haren te implanteren in één sessie.

In tegenstelling tot andere methoden:

 • WeHalen we geen hoofdhuid weg
 • Gebruiken we geen scalpel
 • Er worden geen gaatjes, kanalen of incisies gemaakt in het ontvangende gebied, in tegenstelling tot traditionele FUT & FUE
 • Bij DHI zal alleen een gecertificeerde arts alle aspecten van de transplantatie van begin tot eind uitvoeren. In tegenstelling tot FUT en FUE, waar assistenten of technici het extractie- en implantatieproces storen.
 • De follikels worden nooit aangepast en de meervoudige follikels worden nooit versneden: ze worden bewaard in een HypoThermosol-oplossing die vergelijkbaar is met de oplossing die bij orgaantransplantaties wordt gebruikt.

Het unieke DHI-implantaat

Elke follikel wordt met het DHI-implantaat, met speciaal ontworpen instrumenten voor haartransplantatie en haaruitvalbehandeling, rechtstreeks op het betreffende gebied geplaatst.
Volledige controle
Met een DHI-implanter kunnen artsen de diepte, de richting en de hoek regelen waarop elke graft wordt geplaats. Zo ligt het haar niet plat op het hoofd, de grafts leven langer en de uiteindelijke look is 100% natuurlijk.
Microscopische grootte
De DHI-implanter heeft een kleine rand, met een diameter gelijk aan of kleiner dan 1 mm, waardoor elke onder plaatselijke verdoving pijnloos is en er geen littekens te zien zijn.
Direct op de juiste plaats
Directe implantatie van haarzakjes met het DHI-implantaat zorgt voor een natuurlijke uitstraling, zonder snijwonden of littekens op het aangetaste gebied.
Speciaal ontworpen gereedschap
Het DHI-implantaat is speciaal ontworpen door DHI en wordt geleverd aan Europa en de VS. VS-octrooi #8,801,743 B2 EU-octrooi #EU 2234550

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp