DHI Academie

DHI Academy

DHI Academie

De enige echte haarherstellende academie

Een van de grootste problemen in onze industrie is het gebrek aan goede opleiding voor artsen en andere zorgverleners. Op medisch onderwijs is simpelweg te weinig aanbod over veel haar- en hoofdhuidaandoeningen. Ze bieden weinig ondersteuning en voorlichting aan mensen die geïnteresseerd zijn in haaruitval als specialisme of subspecialisme.

Artsen die bekend willen worden met dit specialisme, wonen vaak korte seminars bij. Daarna zetten ze een praktijk op en gaan ze voor de eerste keer aan de slag met vaak nietsvermoedende patiënten. Dit is formule voor succes. In feite is het precies het tegenovergestelde. Het duurt meer dan een paar dagen tijdens een seminarie om de kennis en ervaring op te doen die nodig is voor het hebben van een succesvolle haarherstelpraktijk!

Om dit enorme probleem aan te pakken, hebben we in 2009 de London Hair Restoration Training Academy Limited opgericht. Sindsdien hebben we meer dan 150 medische specialisten opgeleid en zijn we nu in staat om onze behandelingstechnieken over de hele wereld beschikbaar te stellen.

Onderwijs - De moeder van innovatie

De DHI Academy is 's werelds eerste fulltime opleidingsinstituut voor haarherstel.

De academie heeft strenge onderwijsprotocollen en SOPS (Standard Operating Procedures) ontwikkeld en heeft nu de opleiding verzorgd van artsen, verpleegkundigen en managers van klinieken over de hele wereld.

We zijn er trots op dat onze protocollen nu worden erkend door de Public Health Authorities, ISO, de World Health Academy en worden onderwezen aan openbare Europese universiteiten.

In de nabije toekomst hopen we de eerste universiteit op te richten die fulltime cursussen aanbiedt voor de diagnose en behandeling van alopecia en haar- en hoofdhuidaandoeningen voor artsen, verpleegkundigen en managers van klinieken.

Master Academy Meeting

De 26e Masters Academy Meeting werd met groot succes gehouden in Athene op 1 en 2 juni 2018.

Ook dit jaar was de internationale DHI Global Medical Group-conferentie een ontmoetingsplaats voor academici, wetenschappers, artsen en partners van de groep, van over de hele wereld. Hier kregen  ze de kans om te worden geïnformeerd over de nieuwe, innovatieve DHI-programma's en deel uit te maken van een tweedaags Hands On event gewijd aan de diagnose, preventie en behandeling van Haaruitval.

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp