Behandeling

doctor

 

Bereid u voor op uw behandeling

Bij aankomst in de kliniek ontmoet u de DHI Total Care Consultant die u voorstelt aan het medische team dat uw haartransplantatie uitvoert.

De DHI Assistent begeleidt u naar de kapsalon voor het wassen en knippen (optioneel) en daarna gaat u naar de operatiekamer.

De gehele behandeling wordt uitgevoerd door een geregistreerde arts van het GMC om de veiligheid van onze patiënt en het succes van de behandeling te waarborgen.

Tijdens de extractie fase kunt u luisteren naar uw keuze van muziek/radiostation, terwijl u tijdens de implantatiefase kunt ontspannen en een film kunt bekijken.

Tussen deze twee fases door heeft u een korte pauze voor lunch voordat de dokter de verdeling van de haarfollikels afrondt.

Aan het einde van de behandeling bespreekt een lid van het team de eenvoudige postoperatieve instructies voor een optimaal resultaat.

Uw verblijfsstappen bij DHI

  • Welkom in de kliniek
  • Maak kennis met het medische team
  • Kapsel (indien nodig) en wassen van het haar
  • Extractiefase
  • Lunchpauze
  • Ontwerp en verdeling
  • Implantatiefase
  • Instructies na de operatie

 

 

 

 

 

 

 

Begrijp de stappen van de procedure met de DHI-methode

Uw follikels extraheren, classificeren en implanteren: een werk van hoge precisie

De winningsfase

De haarzakjes worden één voor één uit het donorgebied gehaald met behulp van een speciaal ontworpen disposable tool met een diameter van 1 mm of minder. . 

 

De indeling van follikels

De follikels worden vervolgens bewaard bij een specifieke temperatuur en in een oplossing die hun ontwikkeling na plaatsing bevordert, zonder de enten te scheiden, te snijden of in het algemeen aan te raken.


 

De implantatiefase

De haarzakjes worden rechtstreeks in de regio met haaruitval geïmplanteerd met behulp van een gepatenteerd instrument, de DHI-implantaat, ook met een diameter van 1 mm of minder, zonder dat er vooraf gaatjes of kanalen zijn gemaakt.

Met een DHI-implantaat kunnen artsen de diepte, de richting en de hoek regelen, elke transplantaat wordt geplaatst. Zo valt het nieuwe haar niet, de grafts leven langer en de uiteindelijke look is 100% natuurlijk.


 

Het belang van haarontwerp

Een waardige transplantatie moet er volledig natuurlijk uitzien in het eindresultaat.

Om dit te bereiken gebruikt de arts wiskundige aspecten en de DHI-alopeciatest waarmee een specifiek aantal follikels kan worden geëxtraheerd.

De plaatsing van de haren in de tweede fase wordt dan verdeeld in overeenstemming met de individuele behoeften van onze patiënt. De precisie van de DHI-tools maakt het dus mogelijk om de hoek, de richting en de diepte van de geïmplanteerde haren te controleren om ons het natuurlijke resultaat te geven.

Chat with us via whatsapp

Chat with us via whatsapp